Monday 6 November 2017

Een unieke locatie voor een unieke bouwkraan, zoveel is zeker.

Donderdag 9 november wordt op KV Oostende de kick-off gegeven van het nieuwe netwerkconcept, KVO Bouwcorner. Een ideaal moment, zo blijkt, na een mooie reeks overwinningen van de kustploeg. Sinds de voorzitter nu ook de aanvoerder is tussen de supporters, lijkt er een nieuwe wind te waaien door Oostende. Wat is er dan beter dan een lancering van het Bouwcorner magazine, samen met de DB20 Stradale op KV Oostende, het “weireldploegsje” van Marc Coucke!

De supermobiele DB20 Stradale is de uitgelezen bouwkraan voor renovaties en dakwerken. Deze kanjer van toch wel 23 meter en een maximum capaciteit van 1 600 kg, kan als aanhangwagen getrokken worden met een vrachtwagen en vraagt dus geen extra transport om de bouwkraan te gaan plaatsen of terug op te halen. De aankoop van een bouwkraan is één punt, maar de wederkerende kosten van de handling is zeker een ander belangrijk punt. 

Belangrijk om weten is dat deze supermobiele bouwkraan de enige correct gehomologeerde is in België. Het is immers wettelijk bepaald dat er in ons land maximaal 10 ton per as mag getrokken worden. Dus een enkelasser als deze, dient onder de 10 000 kilo te blijven om in orde te zijn. Dat blijkt dikwijls nogal een issue te zijn, maar De Ceuster & Co geeft hier het voorbeeld.

KV Oostende Bouwcorner met De Ceuster & Co bouwkranen
 

KVO Bouwcorner is een nieuw netwerk concept in de Versluys Arena van Oostende, voor aannemers en dienstverlenende bedrijven uit bouwsector. Voorzitter Marc Coucke houdt hier, samen met peter Bart Versluys en voorzitter Lieven Messiaen, een nieuwe en exclusieve businessclub, boven het doopvond. Samen scoren, extra business genereren en een constructieve kruisbestuiving opstarten, dat zijn de targets van deze heren.

De vele genodigden op het lanceringsevent van KVO Bouwcorner kunnen de DB20 Stradale aanschouwen aan de ingang van het stadion, reeds vanaf vandaag! 

Let’s boost our business by (net)working together!

De Ceuster & Co DB20 Stradale snelmontage lancering op KVO Bouwcorner
De Ceuster & Co DB20 Stradale snelmontage supermobiel op KVO Bouwcorner bij Marc Coucke

 

De Ceuster & Co DB20 Stradale lancering op KVO Bouwcorner bij het weireldploegsje van Marc Coucke