Wednesday 20 April 2022

Deze maand willen we graag onze klant Lamers in de kijker zetten want zij hebben momenteel maar liefst 6 van onze torenkranen operationeel! Zeer mooie bouwprojecten worden gerealiseerd door Lamers en deze projecten willen we dan ook graag in het licht zetten.

BOUWPROJECTEN LAMERS

Sky500 Residentie Jolly

Residentie Jolly Pelt 

In de Stationsstraat van Pelt worden er 34 energiezuinige appartementen gerealiseerd. Elk zal beschikken over 2 tot 3 slaapkamers met een ruim terras en voldoende parkeerplaats dankzij een ondergrondse parking!

www.vandenboerconcept.be

Park Helvetica Beringen

Park Helvetica wordt gerealiseerd in opdracht van projectontwikkelaar Ace Projects. Er zullen 34 wooneenheden gebouwd worden aan de rand van Beringen-centrum die te koop aangeboden zullen worden.

www.parkhelvetica.be

Jacob Van Arteveldstraat Turnhout

In de gemeente van Turnhout op de Jacob Van Arteveldstraat zullen er op de binnen ring een reeks van woningen komen dewelke verhuurd zullen worden! 

www.arkwonen.be

Sky500 Merksplas

SW Prinsenstraat Merksplas

Op de Prinsenstraat in het dorp Merksplas worden 9 nieuwe sociale woningen in opdracht van de Sociale Huisvestingsmaatschappij De Noorderkempen gerealiseerd. Elk appartement zal beschikken over 2 slaapkamers en verhuurd worden in de loop van 2022! 

www.dmtarchitecten.be

Nieuwbouw Vennestraat Mol

Met een samenwerking tussen de Molse Bouwmaatschappij, De Witte Mol en het Heilig Hartziekenhuis worden er op de Vennestraat in Mol 32 nieuwbouw appartementen, 6 sociale woningen en 13 zorgwoningen met ondergrondse parking gerealiseerd!

www.dewittemol.be 

Groene Vaartoever Lommel

In Lommel vlakbij het kanaal Bocholt-Herentals zijn er 30 woningen in opbouw die verdeeld zijn over 5 clusters. Elke cluster heeft zijn eigen woningtype en indeling. Tussen deze clusters zijn groene zones als publiek domein waarbij het buitenleven centraal staat!

www.nieuwbouwlommel.be