Wednesday 18 May 2022

Ditmaal is het de beurt aan aannemer DCA om in de kijker gezet te worden. Zij hebben 4 torenkranen van De Ceuster operationeel waarmee ze in samenwerking met professionals mooie bouwprojecten realiseren!

BOUWPROJECTEN DCA

SCK Mol

In opdracht van SCK-CEN Stichting van Openbaar Nut en in samenwerking met ontwerper Arteum Architects wordt er in de Boeretang een nieuwe hoofdingang gebouwd voor het Belgian Nuclear Research Centre (SCK CEN). Buiten de bouw van deze nieuwe hoofdingang wordt er ook infrastructuurwerk gerealiseerd.

www.arteumarchitects.com

Teunishof Sint-Antonius

In opdracht van DCA nv en in samenwerking met architect Stramien CVBA worden er in Sint-Antonius comfortabele en duurzame wooneenheden gerealiseerd. Het project telt 3 gebouwen met wooneenheden: 77 appartementen en penthouses, 9 woningen met privétuin en commerciële ruimtes. Bovendien bevinden deze wooneenheden zich in een kalme dorpsomgeving en zijn ze gebouwd volgens de nieuwste energienormen!

www.dca-woonprojecten.be

Uitbreiding WZC - Ravels

In opdracht van VZW Home O.L.-Vrouw van de Kempen en in samenwerking met Architectengroep PSK wordt er een uitbreiding van het woonzorgcentrum in Ravels gerealiseerd. Deze uitbreiding omvat 24 wooneenheden met een sociaal huis!

www.architectengroeppsk.be

Basisschool Sint-Jan

In de Kerkstraat van de gemeente Arendonk is de bouw van de gemeentelijke Basisschool St-Jan volop in uitvoering! De school is een ontwerp van Markant Architecten en het bouwproject wordt uitgevoerd in opdracht van DCA nv.

www.markant-architecten.be