De Ceuster biedt kwaliteitsmachines aan op de bouwmarkt met bouwkranen als hoofdspecialisatie. Tevens bieden we onze klanten een uitgebreid gamma aan allerlei andere bouwmachines en -toebehoren specifiek voor professionele aannemers of zelfbouwers.

Bent u van plan om zelf een nieuwe snelmontagekraan of torenkraan te kopen of denkt u eerder aan een occasiemodel? Vraag onze medewerkers vrijblijvend om advies welke voor u de beste bouwoplossing is.

Bouwkraan kopen bij De Ceuster & Co

Naast de verkoop van bouwkranen, beschikken we als bedrijf eveneens over een ruim en steeds groeiend verhuurpark van diverse bouwkraanmodellen. Via een aanzienlijk aantal huurkranen proberen we als bedrijf te voldoen aan de steeds groeiende vraag. Contacteer onze huurdienst vrijblijvend en wij verlenen u vrijblijvend advies bij de keuze voor de juiste kraan voor het juiste werk!

De Ceuster vrachtvervoer

Onze ervaren chauffeurs en techniekers verzorgen al uw transporten, montages en pannes met de grootste zorg. De transportvloot is dermate uitgerust met zware vrachtwagens en zelfs een eigen telescoopkraan om elke opdracht met succes te volbrengen.