donderdag 1 augustus 2019

De Ceuster hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn partners en wij houden u graag op de hoogte van belangrijke veranderingen binnen onze organisatiestructuur.

Familiebedrijf De Ceuster, specialist in bouwkranen en werfleverancier, draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel. Om deze familiale waarden en lange termijn visie van het bedrijf te borgen neemt Davy De Ceuster het bedrijf van vader Yvo en zus Ilse over.

In 1985 startte Yvo De Ceuster het bedrijf De Ceuster & Co dat kwaliteitsmachines aanbiedt op de bouwmarkt met bouwkranen als hoofdspecialisatie. Vandaag bestaat het team uit 25 gespecialiseerde vakmensen die in de bres springen voor de professionele aannemers en zelfbouwers.

Yvo De Ceuster, die zelf tot het einde van het jaar actief blijft binnen de organisatie, is tevreden dat de naam De Ceuster op lange termijn gekoppeld blijft aan de organisatie.

Davy is reeds 20 jaar actief in het bedrijf en wil, zoals in het verleden reeds het geval was, uw betrouwbare partner zijn. Davy dankt Ilse en Yvo uitdrukkelijk voor hun schitterende inzet en het vertrouwen dat hij kreeg om De Ceuster verder te laten groeien.

We hopen samen met u verder aan de toekomst te kunnen bouwen. Aarzel niet ons te contacteren voor meer duiding.

Met vriendelijke groet,

Yvo, Ilse en Davy De Ceuster