Matexpo 2017 De Ceuster VR-beleving
maandag 11 september 2017

Deze editie van Matexpo was top voor bouwkraanleverancier De Ceuster & Co!

Wij hebben gisteren een succesvolle editie van Matexpo afgerond. Ondanks de stevige regenbuien op vrijdag, liep onze stand steeds weer goed vol met geïnteresseerde professionals om een glimp op te vangen van onze Europese primeur. Een knaller van een slogan als inleiding van de beurs… Maar een deze we zeker ook achteraf kunnen bevestigen! Menig mond viel open van onze HS380 X ECO2, de grootste snelmontage bouwkraan op 230V (6kW) van Europa.

Maar ook onze 24 en 30 meter versie was zeer gegeerd. Door een kwalitatief product aan een scherpe prijs te brengen, hebben we zeker een oplossing geboden aan een zeer groot segment in de bouwsector. En dan zwijgen we nog over de DB20 Stradale, die spijtig genoeg niet aanwezig kon zijn op de stand, maar die de volgende maanden uitgebreid zal de gepresenteerd worden in elke Vlaamse provincie.

De unieke VR beleving vanuit een cabine bovenin een torenkraan en onze gekende Limburgse vlaai, zorgde ervoor dat onze stand niet alleen interessant, maar ook gezellig was, doorheen de beurs. We hebben vele bekende en nog meer nieuwe mensen kunnen spreken en overtuigen van onze visie en dat maakt onze groep alleen maar groter en sterker! Daarom, bedankt allemaal en tot zeer snel!

Bent u niet op de beurs geraakt? Geen nood… We gaan dit najaar nog harder knallen. U hoort zeker nog van ons!