Dean Driesen stage bij De Ceuster & Co
vrijdag 27 oktober 2017

Bij De Ceuster werken ze wel eens graag met de jeugd, zo hebben ze op dit moment 4 stagiaires meedraaien in het bedrijf (2 mecaniciens, 1 elektricien en 1 marketing/sales). Het is wel hard werken hier, maar dat kunnen de stagiaires wel aan en onder begeleiding van het bekwaam personeel zal er zelden of nooit iets mis gaan. 

De meeste stagiaires die hier worden ontvangen gaan later ook verder in dezelfde sector en vinden het vaak een zeer leerrijke en leuke ervaring, zo sprak ik met Siebe P. ,  een student van het Sint Jozef in Geel “Een job zoals deze zie ik zeker wel zitten om in de toekomst uit te oefenen.”

De stagiaires krijgen een variërend aanbod aan taken. Enkele voorbeelden van taken als mecanicien en/of elektricien zijn: elektrische schakelaars maken en installeren, bouwkranen monteren en demonteren, enz.
Er is soms ook wat rustgevender werk zoals het opnieuw verven van een bouwkraan.
De stagiaire marketing/sales heeft ook wel het één en het ander te doen, zoals dit nieuwsbericht schrijven, bellen met klanten, meegaan naar klanten/leveranciers, enz.

De reacties die de firma terugkrijgt van de (ex)stagiaires zijn zeer positief, zo vertelt de huidige stagiaire marketing/sales Dean D. : “Geen enkele dag is saai, er is veel afwisseling tussen de verschillende opdrachten, de sfeer zit ook altijd goed en dan wordt er zeker wel eens grapje gemaakt.”  

Heeft u interesse om bij De Ceuster stage te doen? Twijfel dan niet en stuur direct een mailtje naar info@deceuster.be of bel naar 011 54 24 13.

Stage bij De Ceuster & Co 01
Stage bij De Ceuster & Co 02
Stage bij De Ceuster & Co 03
Stage bij De Ceuster & Co 04