De Ceuster is ook leverancier van kwaliteitsbouwproducten voor uw werf.  Naast het verkopen en verhuren van bouwkranen, zorgen wij ook voor de productie en verkoop van werftoebehoren zoals hijsmateriaal, stroomoplossingen, schoren, stellingen en onderhoudsproducten. Wij zorgen niet enkel voor de heavy machinerie, maar ook voor alle toebehoren errond. Zo kunnen we iedere werf een totaaloplossing aanbieden en is er één centraal aanspreekpunt : De Ceuster.

Eigen productie

Ascenseurs de chantier dans la production propre De Ceuster & Co.

In onze productiehal worden onderdelen en machines geproduceerd zoals bouwliften, hekwerken en schoren. Met een team van 5 mensen werken we dagelijks aan de meest kwalitatieve onderdelen en leveren we volledig gekeurde werfproducten en -machines af.

De Ceuster & Co fabricant de racks de construction racks et accessoires

Als De Ceuster zijn wij ook een van de grote fabrikanten van bouwstellingen. Alle formaten en toebehoren zijn beschikbaar, zowel geverfd als (elektrolytisch) verzinkt, steeds met interessante bulkkortingen. Wij hebben het ganse gamma in voorraad, dus deze kunnen zowel afgehaald als geleverd worden.

Hijstoebehoren

Als verdeler van het Italiaanse merk Boscaro, leveren wij kwaliteitsproducten voor uw bouwkraan. Pallethaken, steenkorven, afvalbakken, enz… Wij hebben het volledige gamma in huis. Ontdek ook zeker onze nieuwe aluminium reeks! om de limiet van uw bouwkraan te sparen kan een optimalisatie van het gewicht van uw hijsmateriaal een belangrijke rol spelen. 

fournisseur de matériel de levage de chantier

Onderhoudsproducten

produits de lubrification

Om kleine en eenvoudige servicehandelingen uit te voeren stellen wij alle nodige onderhoudsproducten ter beschikking. Bijvoorbeeld het smeren van uw machines kan u perfect zelf uitvoeren. Dat bespaart u onze onderhoudsinterventie en elimineert stilstand van uw machine.

In bulk

Op onze bulkproducten hebben wij steeds een zeer scherpe prijs geafficheerd en daarbovenop gelden er regelmatig verschillende acties op deze producten. Schoren, u-koppen, balken enz… Staan steeds onmiddellijk leverbaar klaar in onze depots. Komt u liever zelf langs? Wat u ook verkiest, u kan onmiddellijk aan de slag.

Pattes de rack en vrac chez De Ceuster & Co.