Zorg voor jezelf en je naasten in deze moeilijke Corona-periode
Wednesday 18 March 2020

De Ceuster NV schort alle activiteiten op tot nader order. Ons gekende noodnummer zal wel actief blijven voor zeer dringende vragen.

Wij melden u met dit bericht dat we als organisatie hebben beslist om vanaf heden al onze activiteiten op te schorten tot minstens begin april 2020. Na de verstrengde, doch nog te beperkte, maatregelen van de Federale Overheid en na een grondige interne analyse van de situatie, kunnen we niet anders dan voor de veiligheid en gezondheid van onze mensen én klanten te kiezen.

Wij zien onszelf niet als een essentiële dienstverlener en onze operatoren kunnen we uiteraard niet inzetten onder de vorm van telewerk. Daarom is deze beslissing de enige correcte :

De Ceuster NV schort alle activiteiten op tot nader order.
Ons gekende noodnummer zal wel actief blijven, enkel voor zeer dringende vragen.

Via onze gekende kanalen zullen we trachten duidelijk te communiceren en iedereen tijdig op de hoogte te brengen van eventuele extra beslissingen of verwikkelingen.

Het is belangrijk dat we nu even stilstaan bij de ernst van de situatie en met z’n allen prioritair aandacht schenken aan de precaire situatie waarin we ons globaal bevinden. Als iedereen doet wat er nodig is, kunnen we samen hopelijk snel een einde brengen aan deze ongeziene situatie.

Bedankt voor uw begrip.