We staan met alle bedrijven voor een uitdagende periode, nu er drastische maar zeer nodige maatregelen zijn genomen ter indijking van het Coronavirus. Het is dus van belang dat we er alles aan doen om onze mensen te beschermen én toch alle diensten te laten doorgaan.

Op ons hoofdkwartier te Lommel gelden de voorgestelde voorzorgsmaatregelen en willen we alle persoonlijk contact tot een minimum te beperken. Overal hangen er duidelijke mededelingen. Vanaf maandag 16 maart 2020 zullen we ook een bezoekersregistratie bijhouden. Zo kunnen we eventueel nagaan welke bezoekers er op kantoor aanwezig zijn geweest, zodat we goed kunnen handelen indien er toch een (vermoeden van) besmetting zou zijn.

De service, het transport en levering op de werven zal in de mate van het mogelijke ongestoord verder gaan; uiteraard onder voorbehoud van gezonde medewerkers. Dus u mag ervan uit gaan dat alle geplande interventies zullen doorgaan. Moest dit om een bepaalde reden niet zo zijn of drastisch veranderen, zullen wij u allen zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Wij hopen samen met u dat deze situatie snel keert en dat we weldra terug in normale omstandigheden kunnen werken.

Tot dan willen wij iedereen bedanken voor het begrip en de moed in deze soms verwarrende periode. Verzorg uzelf en uw naaste goed en neem geen onnodige risico's.

Ook nuttige links:
https://www.voka.be/nieuws/alles-wat-je-moet-weten-over-het-coronavirus
https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019
https://www.voka.be/nieuws/coronavirus-zo-vraag-je-de-10-extra-steunmaat...

 

Zorg voor jezelf en je naasten in deze moeilijke Corona-periode

Opschorting activiteiten door Corona-dreiging

woensdag 18 maart 2020

De Ceuster NV schort alle activiteiten op tot nader order. Ons gekende noodnummer zal wel actief blijven voor zeer dringende vragen.

Bezoek ons op Matexpo 2019!

vrijdag 9 augustus 2019

Van woensdag 11 tot en met zondag 15 september 2019 is De Ceusterweer aanwezig op Matexpo 2019, de grootste bouwmachinebeurs van de Benelux.

De Ceuster bouwt aan de toekomst!

donderdag 1 augustus 2019

De Ceuster hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn partners en wij houden u graag op de hoogte van belangrijke veranderingen binnen onze organisatiestructuur.

Smart-Cranes IoT voor uw bouwkraan

Innovatie troef bij De Ceuster!

dinsdag 28 mei 2019

Smart-Cranes lanceerde de eerste versie van hun IoT platform bij De Ceuster op hun Professionele Kraandagen.

Pagina's