Ik ben Martinus Cluyssen, op het werk noemen ze me Tinus, ik ben een 37 jarige man wonende te Balen. Ik werk sinds 3 jaar bij De Ceuster als chauffeur-monteur. Navenant ik hier nog maar 3 jaar werk wil ik hier nooit meer weg. De job die ik doe vind ik echt fijn om te doen. De sfeer binnen het bedrijf is zeker een pluspunt, de sfeer zit hier zeker goed! Ik sta dus met plezier op om te komen werken. 

In de tijd dat ik hier werk heb ik geleerd om met de camion te rijden, dit was niet altijd evident. Zo zat ik eens op een drukke middag vast in het centrum van Antwerpen. Gelukkig kon ik rekenen op mijn collega die na 1 telefoontje klaar stond om mij uit die situatie te helpen. Samen hebben we dit tot een goed einde gebracht. 

Toen ik klein was reed mijn papa ook al met de camion, dat sprak me toen al aan, vandaar dat ik het fijn vind dat ik nu dezelfde job als hem uit oefen. 

Ik ben pas tevreden als mijn kraan geplaatst is. Soms gaat het niet zoals ik zou willen, dan heb ik er een slecht gevoel bij, ik wil het altijd zo goed mogelijk proberen te doen.